معرفي وبلاگ
حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی
دسته
آرشيو
آمار وبلاگ
تعداد بازديد : 249233
تعداد نوشته ها : 140
تعداد نظرات : 11




چاپ اين صفحه  حمايت از توليد ملي

حمايت از توليد ملي کار و سرمايه ايراني

 حمايت از توليد ملي
Made In Iran

ما مي توانيم

حمايت از توليدات با كيفيت

Rss
ويرايش قالب
حمايت از توليد ملي

احاديث اقتصادي : اقتصاد هدفدار

 

امام علي عليه السلام در قسمتي از نامه 53 به مالك اشتر مي نويسد:
و اعلم اءن الرعيه طبقات لا يصلح بعضها الا ببعض، ولا غني ببعضها عن بعض: فمنها جنود الله، ومنها كتاب العامه والخاصه، ومنها قضاه العدل، ومنها عمال الاْنْصاف والرفْق،ومنها اءهل الجزيه والخراج من اءهل الذمه ومسلمه الناس،ومنها التجار واءهل الصناعات ومنها الطبقه السفلي من ذوي الحاجه والمسكنه، وكل قد سمي الله له سهمه، ووضع علي حده فريضه في كتابه اءو سنه نبيه صلي الله عليه و آله عهدا منه عندنا محفوظا.
(اي مالك بدان ! مردم از گروههاي گوناگوني مي باشند كه اصلاح هر يك جز با ديگري امكان ندارد، و هيچ يك از گروهها از گروه ديگر بي نياز نيست .از آن قشرها، لشگريان خدا، و نويسندگان عمومي و خصوصي ، قضات دادگستر، كارگزاران عدل و نظم اجتماعي ، جزيه دهندگان ، پرداخت كنندگان ماليات ، تجار و بازرگانان ، صاحبان صنعت و پيشه وران ، و طبقه پايين جامعه از نيازمندان و مستمندان مي باشند، كه براي هريك خداوند سهمي مقرر داشته ، و مقدار واجب آن را در قرآن يا سنت پيامبر صلي الله عليه و آله تعيين كرده كه پيماني از طرف خداست و نگهداري آن بر ما لازم است .)

منبع : سايت قائميه

ساخت نيروگاه‌هاي اتمي نسل چهارم در دستور‌كار

عضو كميسيون انرژي مجلس گفت: جمهوري اسلامي ايران به دنبال دستيابي به نيروگاه‌هاي نسل چهارم بوده و سوخت با غناي 20 درصد را براي انجام فعاليت‌هاي خود كافي مي‌داند.

 جليل جعفري عضو كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس گفت: با توجه به راندمان پايين نيروگاه‌هاي نسل دوم، جمهوري اسلامي ايران به دنبال ساخت نيروگاه‌هاي نسل چهارم با بازدهي و راندمان كاري بالاست.
 
وي افزود: راندمان نيروگاه‌هاي خنك‌شونده با آب سبك (نيروگاه‌هاي نسل دوم) حدود 30 تا 35 درصد بوده و اين در حالي است كه نيروگاه‌هاي خنك‌شونده با گاز هليوم (نيروگاه‌هاي نسل چهارم) راندمان بالاي 45درصد ‌دارند.
 
وي افزود: با توجه به اعمال محدوديت توسط برخي كشورها و ممانعت آنها از سوختگيري كشتي‌هاي ايراني، جمهوري اسلامي ايران را بر آن داشت تا از انرژي هسته‌اي براي تأمين سوخت كشتي‌هاي خود استفاده كند، چنان‌چه سوخت مورد نظر با غناي 20 درصد در كشتي مورد استفاده قرار گيرد، كشتي تا 5 سال نياز به سوختگيري مجدد نداشته و در صورتي كه اين ميزان تا غناي 50 يا 60 درصد بالا رود، سوخت كشتي تا 20 يا 25 سال تأمين مي‌شود.
 
عضو كميسيون انرژي مجلس اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران قصد ندارد كه ساير كشورها را نسبت به خود حساس كند بلكه به دنبال حل مشكلات خود بوده و سوخت با غناي 20 درصد را براي فعاليت‌هاي در بخش‌هاي مختلف كافي مي‌داند.
منبع: رجانيوز
۲ داروساز ايراني جزو ۵۰۰ دانشمند برتر دنيا

رئيس انجمن علمي داروسازان ايران گفت: از مجموع 500 دانشمند برتر دنيا دو تن ايراني هستند كه هر دو داروساز هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس،سيد حميد خوئي با اعلام اين خبر گفت: با توجه به بزرگداشت روز ملي داروساز كه هر سال همزمان با زادروز حكيم فرزانه و داروساز محمد زكرياي رازي در 5 شهريور برگزار مي‌شود و همزماني اين مراسم با برگزاري اجلاس سران كشورهاي غير متعهد، امسال يازدهمين همايش انجمن علمي داروسازان ايران با محور داروسازي و چشم‌اندازي آينده از 18 تا 20 شهريور در سالن همايش‌هاي رازي تهران برگزار مي‌شود.
 
وي گفت: از آنجايي كه برنامه‌هاي توسعه كشور در تمام علوم تا سال 1404 در حال اجرايي شدن و عملياتي شدن است، هدف ما از برگزاري همايش امسال انجمن علمي داروسازان ايران توجه به وضعيت داروسازي در ايران با نيم نگاهي به وضعيت داروسازي در جهان با جزئيات و نگرشي عمل گرايانه است تا بتوان تصوير كامل و جامعي از وضعيت داروسازي ايران به عنوان جزئي از نظام سلامت كشور در سال 1404 را ارائه كرد.
 
وي با اشاره به وضعيت مطلوب داروسازي در كشور به لحاظ علم و دانش و همچنين صنعت داروسازي افزود: وضعيت داروسازي در حال حاضر در كشور بسيار خوب است و به لحاظ علمي از 500 دانشمند برتر دنيا دو تن ايراني هستند كه هر دو داروساز است و ميزان توليد مقالات در عرصه داروسازي و شيمي بالاترين ميزان در سطح كشور است.
 
خوئي تصريح كرد: اين كنگره داراي 18 امتياز بازآموزي غيرمدون بوده و كليه داروسازان عمومي و متخصص و نيز پزشكان در آن حضور خواهند داشت.
منبع: رجانيوز
ماليات بر ارزش افزوده مسكن اعلام شد

مصطفي قلي‌خسروي ـ رييس اتحاديه كشوري مشاوران املاك ـ درباره چگونگي پرداخت پنج درصد ماليات بر ارزش افزوده از سوي متعاملين، مالكين و مستاجرين‌، اظهار كرد: ماليات بر ارزش افزوده معاملات مسكن معادل يك چهارم رهن، اجاره و قيمت خريد و فروش است.

وي با بيان اين‌كه ماليات بر ارزش افزوده معاملات مسكن عبارت است از پنج درصد از يك چهارم معاملات مسكن، ادامه داد:اين رقم معادل حق الزحمه مشاورين املاك را نيز شامل مي‌شود.

قلي خسروي با تاكيد بر اين‌كه برخي به اشتباه گمان مي كنند كه ماليات بر ارزش افزوده مسكن را بايد بنگاه‌هاي معاملاتي پرداخت كنند، گفت: اين تصور اشتباه است به طور مثال در معامله يك واحد 100 ميليون توماني حق الزحمه بنگاه‌ها 550 هزار تومان مي‌شود كه پنج درصد از اين 550 هزار تومان ماليات بر ارزش افزوده‌اي است كه بايد توسط متعاملين پرداخت شود.

رييس اتحاديه كشوري در پايان گفت:‌ در ازاي هر يك ميليون تومان در معاملات اجاره بها 30 هزار تومان حساب مي‌شود يك چهارم از مبلغ رهن و اجاره حق الزحمه مشاوران املاك است.

منبع: رجانيوز

الگوبرداري خارجي‌ها از مسكن مهر

رئيس كانون سراسري انبوه‌سازان كشور گفت: جمعي از كشورهاي آسيايي، آمريكايي و آفريقايي از جمله عراق، ونزوئلا، الجزاير و تركيه خواستار پياده‌سازي طرح مسكن مهر از سوي سازندگان ايراني در مناطق خود شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايرج رهبر در آستانه برگزاري «اولين همايش ملي مسكن مهر» افزود: در گام اول انتقال تجربيات پروژه مسكن مهر به ديگر كشورها اخيرا در پي سفر هياتي از ايران به كشور عراق تفاهم‌نامه ساخت 200 هزار واحد مسكوني مشابه مسكن مهر در عراق امضا شد كه بر اساس آن 200‌هزار واحد در شهرهاي بغداد، نجف، كربلا، بصره و ديگر شهرهاي منطقه ساخته خواهد شد.
 
وي با تاكيد بر اينكه بر‌اساس ارزيابي‌هاي صورت گرفته پيش از اين تامين مسكن براي دهك‌هاي كم‌درآمد جامعه با توجه به وضعيت درآمد - هزينه سبد خانوار تا 120‌سال به طول مي‌انجاميد، گفت: اما امروزه با اجراي طرح مسكن مهر شاهد خانه‌دار شدن متقاضيان مسكن حداكثر با اختصاص اعتباري بالغ بر 10 تا 15‌ميليون تومان در قالب آورده متقاضيان هستيم.
 
وي اضافه كرد: بر اساس اين طرح، دهك‌هاي كم‌درآمد جامعه در سراسر كشور ظرف مدت كمتر از دو سال با استفاده از تسهيلات يارانه‌دار دولتي صاحب واحدهاي نوساز و با مشخصات استاندارد حدود 75‌متر مربعي مي‌شوند كه تحقق اين امر پيش از اين غيرممكن بود.
 
رهبر با اشاره به اينكه در طول سال‌هاي بعد از انقلاب به خصوص از سال‌70 به بعد با مرور روند تغيير قيمت‌ها در بازار مسكن، شاهد ركودهاي دوره‌اي بوده‌ايم كه همواره با جهش‌هاي قيمتي پايان ‌يافته و اين موضوع همواره به صورت سينوسي تكرار شده است، گفت: اما رويه معمول افزايش قيمت‌ها در بازار مسكن پس از اجراي طرح مسكن مهر تا حدود زيادي كنترل شد و در سال‌هاي سپري شده از اين طرح بازار مسكن نوسانات قيمتي كمتري داشته است.
 
رئيس كانون سراسري انبوه‌سازان كشور در تشريح ضرورت برگزاري همايشي با عنوان «مسكن مهر» در اين برهه زماني گفت: اين طرح ابتكار دولت نهم در حوزه ساخت‌و‌ساز كشور بود بنابراين ضروري است تا در شرايط فعلي با برگزاري همايشي ملي با حضور اساتيد، كارشناسان و مسئولان و مجريان دولتي و خصوصي طرح‌، مشكلات و مزاياي اين پروژه بزرگ عمراني ارزيابي شود تا با جمع‌بندي اقدامات صورت گرفته، تجربيات كار با هدف ماندگار شدن طرح مسكن مهر، به نسل بعد منتقل شود.‌
 
اولين «همايش ملي مسكن مهر» همزمان با هفته جهاني اسكان بشر 10 و 11‌مهر ماه سال جاري در دانشگاه شهيد‌بهشتي تهران برگزار مي‌شود.
منبع: رجانيوز

صادرات ايساكو 5/2 برابر شد

صادرات شركت خدمات پس از فروش ايران‌خودرو (ايساكو)، در چهارماهه ابتداي سال جاري نسبت به چهار ماه پاياني سال گذشته بيش از 5/2 برابر شده است.

بهنام افخم مدير صادرات شركت ايساكو ضمن اشاره به مطلب فوق گفت: در راستاي هدف‌گذاري صادارت قطعه به مبلغ 10 ميليون دلار در سال توليد ملي، ايساكو موفق شد در چهار ماهه ابتدايي سال جاري بيش از 2 ميليون دلار، صادرات قطعه يدكي داشته باشد.
 
مدير صادرات ايساكو ادامه داد: كشورهاي هدف صادراتي شامل عراق، فرانسه و بلاروس بوده‌اند كه با پيگيري‌هاي صورت گرفته در طول 4 ماه گذشته بازارهاي كشورهاي روسيه، آذربايجان و تاجيكستان نيز فعال‌تر شده‌اند.
 
افخم همچنين افزود: با توجه به وجود 100 هزار خودرو با برند ايران‌خودرو در كشور عراق بيشترين صادرات ايساكو به اين كشور صورت گرفته است. در حال حاضر نيز پيگير افزايش حجم صادرات به نمايندگان طرف قرارداد با ايران‌خودرو در كشورهاي مختلف هستيم.
 
منبع: رجانيوز

جزئيات صعود تاريخي ايران به رتبه 16 توليد علم

بر اساس آمار پايگاه استنادي اسكوپوس، ايران از اول سال ميلادي تا اوت 2012 برابر با 21 مردادماه 1391 با توليد 19 هزار و 559 مقاله در جايگاه شانزدهم توليد علم جهان ايستاد.

دكتر جعفر مهراد، سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) در گفت‌وگو با ايسنا، با اعلام آخرين آمار توليد علم توسط دانشگاه ها وموسسات پژوهشي و فناوري كشور گفت: ثبت و نمايه سازي مقالات دانشمندان و پژوهشگران ايران در پايگاه استنادي اسكوپوس از اول سال ميلادي تا اوت 2012 برابر با 21 مردادماه 1391 نشان مي دهد كه ايران در اين بازه زماني 19 هزار و 559 مقاله توليد كرده كه از نظر طول زمان يعني تقريبا هفت ماه و 10 روز در تاريخ آموزش عالي ايران بي نظير و منحصر به فرد است.

وي ادامه داد: سياست هاي موثر دولت باعث ايجاد انگيزه قوي در اعضاي هيات علمي و پژوهشگران دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي و فناوري شده و اكنون دانشگاه ها با علاقه وافر در جهت توسعه علمي از نظر كمي و كيفي گام هاي بلندي را به جلو بر مي دارند كه تبلور آن در تربيت بيش از چهار ميليون دانشجو در دانشگاه هاي دولتي و غير دولتي، افزايش دوره هاي تحصيلات تكميلي و پرداختن به پديده هاي نوين علمي در قلمرو نانوفناوري، بيوتكنولوژي، هوا و فضا، سلول هاي بنيادي و توليد علم است.

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) تصريح كرد: رتبه توليد علم ايران در پايگاه اسكوپوس در سال 2011، هفدهم بود كه با تلاش هاي بي وقفه مجموعه عوامل شامل اعضاي هيات علمي، مديريت ها و سرمايه گذاري در عرصه آموزش عالي طي هفت ماه نخست سال 2012 به شانزدهم ارتقا يافته است.

مهراد با تبريك اين موفقيت غرور آفرين به جامعه علمي گفت: تركيه كه همواره از نظر توليد علم در سال هاي مختلف بر ايران پيشي داشت نه تنها در سال 2011 ميلادي از جمهوري اسلامي ايران عقب افتاده، بلكه در سال جاري نيز با اختلاف سه رتبه پس از ايران قرار گرفته است. رتبه توليد علم تركيه در حال حاضر 19 است كه همين رتبه را در سال 2011 ميلادي نيز بدست آورده بود.

به گفته مهراد، طي دوره هفت ماهه ياد شده، ايالات متحده با حدود 282 هزار و 665 مقاله در رتبه اول جهان است و رتبه هاي دوم تا پنجم به ترتيب به چين (197 هزار و 537 مقاله)، انگلستان (81 هزار و 853 مقاله)، آلمان (75 هزار و 635 مقاله) و ژاپن (60 هزار و 446 مقاله) تعلق دارد.

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) افزود: هندوستان از قاره آسيا، پس از ژاپن در جايگاه هفتم توليد علم جهان نشسته است و ميزان توليدات علمي اين كشور 47 هزار و 82 مقاله است. رتبه هاي ششم، هشتم، نهم و دهم جهان نيز مربوط به فرانسه، كانادا، ايتاليا و اسپانيا مي باشد. كره جنوبي، سومين كشور قاره آسيا است كه از نظر توليد علم بعد از ژاپن و هندوستان با توليد 350 هزار و 9 مقاله، مقام دوازدهم توليد علم را از آن خود كرده است. از ساير كشورهاي نوظهور علمي مي توان به برزيل و تايوان اشاره كرد كه به ترتيب با توليد 24 هزار و 951 و 212 هزار و 18 مقاله، رتبه هاي چهاردهم و پانزدهم جهان را كسب كرده اند.

مهراد در گفت‌و‌گو با ايسنا افزود: نگاه اجمالي به توليدات علمي ساير كشورها نشان مي دهد كه بسياري از كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه جهان رتبه اي بعد از جمهوري اسلامي ايران به دست آورده اند؛ مثلا كشورهاي سوئيس، روسيه و سوئد به ترتيب با 19 هزار و 242 مقاله، 18 هزار و 156 مقاله و 16 هزار و 552 مقاله بعد از جمهوري اسلامي ايران در رتبه هاي 17، 19 و 20 قرار دارند.

وي تصريح كرد: مالزي كه به دلايل مختلف موفق شده جمعيت زيادي از كشورهاي جهان را به عنوان دانشجو در دانشگاه هاي خود بپذيرد و سهم قابل توجهي از اين دانشجويان به دانشجويان ايران تعلق دارد، تنها هشت هزار و 837 مقاله توليد كرده و رتبه 27 جهان را احراز كرده است. رتبه رژيم اشغالگر قدس هم با توليد 9 هزار و 149 مقاله، بيست و ششم جهان است.

رييس مركز منطقه‌يي اطلاع رساني علوم و فناوري در گفت‌و‌گو با ايسنا خاطرنشان كرد: عربستان سعودي و مصر به ترتيب با پنج هزار و 787 مقاله و پنج هزار و 629 مقاله داراي رتبه هاي 38 و 40 توليد علم جهان مي باشند.

مهراد خاطرنشان كرد: ارتقاي مرتبه ايران در توليد علم در شرايطي حاصل شده است كه تحريم هاي مختلف نه تنها بر كليت جمهوري اسلامي ايران بلكه بر دانشگاه ها و موسسات پژوهشي و فناوري كشور نيز تحميل شده، طوري كه كشورهاي غربي حتي از فروش برخي مجلات به دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي امتناع مي ورزند، با اين حال از آنجا كه دانشمندان جمهوري اسلامي ايران راه ترقي و پيشرفت علمي را با توجه به سند چشم انداز ايران 1404 و نقشه جامع علمي كشور به خوبي شناخته اند اكنون هيچ حركتي نمي تواند روند پيشرفت هاي علمي ايران را كند كرده و به تاخير اندازد.

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) تاكيد كرد: با اصلاح آئين نامه ارتقا كه در آن به موازات توليد علم به شكل انتشار مقالات در مجلات معتبر بين المللي به كاربردي كردن علم نيز توجه ويژه اي شده، مي توان انتظار داشت كه در آينده نه چندان دور بخش مهمي از مقاله هاي علمي دانشمندان كشور در عرصه هاي تجاري جنبه كاربردي پيدا كرده و بخش صنعت كشور نيز از اين حركت مهم علمي استقبال و در تجاري سازي يافته هاي علمي به نحو مطلوب بهره جويي كند.

منبع: رجانيوز

خلع سلاح ناوهاي آمريكا مقابل موشك‌هاي ايران

ايران با قدرت موشكي پيشرفته اي كه در اختيار دارد قادر است تنگه هرمز را ببندد و ناوهاي رزمي سه تني را منهدم كند.

به گزارش كيهان، يك پايگاه خبري فرانسوي ضمن انتشار اين مطلب نوشت: ايران چگونه مي تواند تنگه هرمز را در صورت درگيري با آمريكا ببندد و به حضور آمريكايي ها پايان دهد؟ كدام موشك هاي ايران قادرند به ناوهاي جنگي آمريكا حمله كنند؟

پايگاه آتلانتيكو با مرور برخي ابعاد قدرت موشكي ايران نوشت: موشك هاي ظفر موشك هايي كوچك اما قدرتمند هستند. اين موشك ها مجهز به ضدرادار بوده و مي توانند به چشم نيايند. موشك هاي مذكور روي ناو موتوري ايران سوار شده اند.
اين گزارش مي افزايد: موشك هاي نصر نيز قادرند ناوهايي به وزن سه تن را منهدم كنند. اين سامانه ها معمولا از كشتي هاي كوچك پرتاب مي شوند. نصر مي تواند از چرخبال يا زيردريايي نيز شليك شود.

اين پايگاه خبري فرانسوي تاكيد مي كند: موشك كوثر موشكي ضدناو با برد متوسط تا 20 كيلومتر است. روي زمين نصب مي شود و قادر است سيستم راداري را مخدوش كند تا بتواند در مسير هدف خود باقي بماند. بنا به گفته برخي منابع اين موشك توسط حزب الله در سال 2006 برگزيده شد و با آن دو ناو اسرائيلي هدف قرار داده شد كه منجر به كشته شدن چهار افسر اسرائيلي شد.

در ادامه اين گزارش آمده است موشك نور بردي معادل 160 كيلومتر دارد. موشك قادر قوي ترين موشك آرسنال ايران است و بردي برابر با 200 كيلومتر دارد. همچنين موشك صاعقه قادر است ناوهاي دريايي مستقر در 300 كيلومتري خود را هدف قرار دهد.

منبع: رجانيوز

امضاي تفاهم نامه ميان بانك صادرات و دانشگاه آزاد

در آستانه  شصتمين سالگرد تاسيس بانك صادرات ايران طي  مراسمي با حضور فرهاد دانشجو رييس دانشگاه آزاد اسلامي و محمد رضا پيشرو مدير عامل اين بانك تفاهم نامه اي  به منظور توسعه و ارتقاي سطح تعاملات در زمينه هاي ارايه خدمات بانكي، آموزشي، پژوهشي و فن‌آوري  بين اين بانك و دانشگاه آزاد به امضاء رسيد.

به گزارش روابط عمومي بانك صادرات ايران، اين بانك در راستاي  انجام رسالت هاي فرهنگي و اجتماعي خود تفاهم نامه اي به منظور ارايه خدمات متنوع بانكي در زمينه هاي مختلف، اعطاي تسهيلات و تامين منابع مالي و ارايه خدمات بانكي به اساتيد، دانشجويان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي  به امضا رساند.

بر اساس تفاهم نامه امضاء شده مقرر شد؛ بانك نسبت به پرداخت وام قرض الحسنه دانشجويي  به معرفي شدگان دانشگاه آزاد، اعطاي تسهيلات بابت ساخت پروژه هاي ساختماني و خريد  تجهيزات آموزشي و آزمايشگاهي ، تجهيز واحدهاي دانشگاه آزاد به دستگاه خودپرداز و پايانه فروش ، فراهم ساختن بستر هاي لازم جهت واريز شهريه دانشجويي به صورت اينترنتي، ارايه خدمات ارزي در داخل و خارج از كشور، پرداخت تسهيلات مسكن به اعضاي هيات علمي اين دانشگاه اقدام نماييد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي دراين مراسم طي سخناني ضمن تقدير از اين اقدام بانك گفت: اين اقدام خردمندانه بانك درجهت توسعه علم و دانش درجامعه است و نتيجه درك صحيح و شناخت است كه درآينده براي دوطرف  ثمرات مطلوبي خواهد داشت.

همچنين مهندس پيشرو مديرعامل اين بانك نيز درسخناني يادآور شد:  اين بانك با در اختيار داشتن 3 هزار واحد بانكي فعال، داراي بزرگترين شبكه بانكي دركشور است كه  افتخار اين را دارد تا عامليت پرداخت تسهيلات دانشجويي را بردوش بگيرد و زمينه ارايه خدمات متنوع و گسترده را به اعضا هيات علمي و كاركنان دانشگاه آزاد فراهم سازد.

مهندس پيشرو خاطر نشان ساخت: علاوه بر پرداخت تسهيلات به دانشجويان اين بانك  آمادگي داريم تا در زمينه تقويت زيرساخت‌هاي دانشگاه، تجهيز فضاهاي آموزشي و تامين وسايل آموزش و آزمايشگاهي نيز به دانشگاه آزاد كمك كند.

وي در پايان بر آمادگي شعب اين بانك و آسانگيري در فرايند پرداخت وام قرض الحسنه به دانشجويان تاكيد كرد.

شايان ذكر است اين بانك در راستاي انجام تكاليف و رسالت هاي اجتماعي خود به عنوان حامي يار مهربان براي پنجمين سال متوالي از نمايشگاه بين المللي كتاب تهران و بيستمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم حمايت نموده است.

منبع: رجانيوز

عضويت موسسه آب در شبكه آزمايشگاهي نانو  

عضويت مجموعه آزمايشگاه‌هاي موسسه تحقيقات آب در شبكه آزمايشگاهي فناوري نانو معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قطعي شد.

به گزارش روابط‌عمومي موسسه تحقيقات‌ آب، مهندس عبدالرضا خاكسار مدير امور آزمايشگاه‌هاي موسسه با اعلام خبر قطعي شدن عضويت اين امور در شبكه آزمايشگاهي فناوري نانو گفت: با ارزيابي‌هاي انجام شده از سوي شبكه آزمايشگاهي فناوري نانو، امور آزمايشگاه‌هاي موسسه تحقيقات آب كه تا پيش از اين به عنوان عضو آزمايشي در اين مجموعه آزمايشگاهي فعاليت مي‌نمود، به عنوان عضو قطعي در اين مجموعه پذيرفته شد.

وي افزود:‌ امور آزمايشگاه‌هاي موسسه تحقيقات آب علاوه بر تلاش براي دستيابي به اهداف از پيش تعيين شده خود، مشاركت فعال خود را در پيشبرد اهداف شبكه‌آزمايشگاهي فناوري نانو ايفا خواهد نمود

منبع: رجانيوز

تا پايان تيرماه سال جاري توسط بانك صادرات صورت گرفت؛

پرداخت 28 هزارميليارد تسهيلات قرض الحسنه

 بانك صادرات ايران در راستاي انجام رسالت‌هاي اجتماعي و كمك به اقشار مختلف جامعه، 28 هزار ميليارد ريال تسهيلات قرض‌الحسنه را تا پايان تير ماه سال جاري پرداخت كرد .

به گزارش روابط عمومي بانك صادرات ايران، اين بانك در راستاي انجام تعهدات و مسئوليت‌هاي اجتماعي خود مبلغ 27هزار و599ميليارد ريال تسهيلات قرض‌الحسنه را در سرفصل هاي مختلف به هموطنان پرداخت كرده است. براساس اين گزارش حدود 8 هزار و 581 ميليارد ريال تسهلات قرض الحسنه بابت وام ازدواج وتهيه جهيزيه، 5 هزار و 283 ميليارد ريال به منظور درمان بيماران و اشتغال زايي اختصاص داده و مبلغ 13 هزار و 735 ميليارد ريال در سرفصل هاي تعمير و وديعه مسكن، بهسازي مسكن روستايي، مشاغل خانگي و ... پرداخت كرده است.

شايان ذكراست بانك صادرات ايران در راستاي انجام رسالت‌هاي اجتماعي و كمك به اقشار كم درآمد جامعه آمادگي دارد تا در جهت افزايش اشتغال و درآمد خانوارهاي تحت پوشش كميته امداد امام خميني (ره) مبلغ 50ميليون ريالي ويژه مشاغل خانگي و مبلغ 100 ميليون ريال تسهيلات خود اشتغالي به متقاضيان پرداخت نمايد و همچنين اين بانك به منظور كمك به بيماران نيازمند تسهيلات ويژه درمان بيماران را با ارايه معرفي‌ نامه از بيمارستانها پرداخت خواهد نمود.

گفتني است اين بانك در راستاي حمايت از بخش هاي علمي و فرهنگي طي تفاهم نامه اي كه به تازگي با دانشگاه آزاد به امضاء رسانده پرداخت وام قرض الحسنه دانشجويي و حمايت و توسعه زير ساخت هاي آموزشي را در دستور كار قرار داده است.

منبع: رجانيوز

فرصت مناسب براي خريداران مسكن

بازار مسكن از حدود يك ماه پيش در ركود بي سابقه‌اي قرار دارد كه بازار مناسبي براي خريداران واقعي بازار مسكن است تا از اين فرصت براي خريد خانه‌اي ارزان تر استفاده كنند.

به گزارش مهر، پس از افزايش قيمت مسكن در اواخر سال گذشته و شروع سال جديد، بازار مسكن در يك ماه گذشته در ركود بي سابقه اي فرو رفته، به طوري‌كه تعداد معاملات مسكن كاهش يافته و از تعداد خريداران در بازار هم كاسته شده است.

عوامل زيادي بر ركود مسكن تاثير گذار هستند اما كاهش قدرت خريد متقاضيان يكي از مهمترين دلايل اين ركود است كه در چند هفته اخير، بازار مسكن را با كاهش شديد تعداد معاملات مسكن روبرو كرده است. البته بنگاه هاي املاك معتقدند كه هر سال در ماه رمضان، معاملات مسكن كاهش پيدا مي كند و تمامي بازارها تحت تاثير قرار مي گيرد.

يك مشاور بنگاه مسكن در اين باره به مهر گفت: بازار مسكن هرساله در ماه رمضان با ركود مواجه مي شود اما امسال به  نسبت سال هاي گذشته اين ركود بيشتر بوده و خريد و فروش مسكن را تا حد زيادي كاهش داده است.

براين اساس، كاهش قدرت خريد منجر به اين شد كه متقاضيان به اجاره نشيني روي بياورند كه همين موضوع باعث گراني در بخش اجاره بها شد و مشكلاتي را براي مستاجران به وجود آورد.

در واقع بازار مسكن به خصوص در شهر تهران از عوامل متعددي تاثير مي گيرد كه مي توانند قيمت مسكن را تا حد زيادي افزايش دهند اما در چند ساله اخير و با وجود ركودهاي بي سابقه، قيمت مسكن كاهش پيدا نكرده است و فقط در مدت كوتاهي تثبيت مي شود.

برهمين اساس، ركود فرصت خوبي براي خريداران آپارتمان در تهران است تا وارد بازار شوند و از فروشندگان واقعي تخفيف هاي بيشتري بگيرند، زيرا عده اي از مالكان قصد فروش سريع آپارتمان خود را دارند كه مي توان با قيمت‌هاي كمتري آپارتمان را از آنها خريداري كرد.

آخرين قيمت‌هاي خريد و فروش مسكن در تهران

 

 براساس گزارش ميداني خبرنگار مهر، يك آپارتمان 65 متري در پونك 2 خوابه به قيمت 185 ميليون تومان به فروش مي رسد و واحدي با همين متراژ در خيابان وحدت اسلامي دو خوابه و فول امكانات، 135 ميليون تومان قيمت گذاري شده است

همچنين آپارتمان ديگري در خيابان دلاوران به مساحت 63 متربا عمر يكساله و فول امكانات با شرايط  12 ميليون تومان وام به علاوه 35 ميليون تومان رهن و 110 ميليون تومان نقد به فروش مي رسد.

ك واحد آپارتمان 61 متري، با پاركينگ و انباري و عمر 10 ساله هم درخيابان مشيريه هر مترمربع يك ميليون و 730 ميليون تومان قيمت گذاري شده است و واحد ديگري در انتهاي بزرگراه يادگارامام به مساحت 61 متر طبقه اول و با عمر 15 ساله با 48 ميليون تومان نقد به علاوه 10 ميليون تومان وام و 30 ميليون تومان رهن به فروش مي رسد.

واحدي در شرق بلوار پروين به مساحت 65 متر، با امكانات كامل و عمر سه ساله هر مترمربع 2 ميليون و 350 ميليون تومان قيمت گذاري شده است و آپارتمان 61 متري در شهرك غرب ارغوان غربي بازسازي شده 260 ميليون تومان به فروش مي رسد.

منبع: رجانيوز

ذخاير ارزي ايران بيشتر از 136 كشور جهان

سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) در تازه ترين گزارش خود با اشاره به رقم 109.7 ميليارد دلاري ذخاير ارزي و طلاي ايران اعلام كرد ايران از اين نظر در رتبه 22 جهان و ۲ خاورميانه قرار گرفته است.

 به گزارش فارس، سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) در اين گزارش ذخاير ارزي و طلاي چين را 3236 ميليارد دلار اعلام كرده كه به اين ترتيب اين كشور بالاترين سطح ذخاير ارزي جهان را به خود اختصاص داده است.

 ژاپن و عربستان نيز با ذخاير ارزي و طلاي 1063 ميليارد دلار و 556 ميليارد دلار به ترتيب در رده هاي دوم و سوم از اين لحاظ قرار گرفته اند.

ذخاير ارزي و طلاي كشورهاي روسيه 513 ميليارد دلار، تايوان 418، برزيل 357، هند345، كره جنوبي 306، هنگ كنگ 285 و سوئيس 270 ميليارد دلار اعلام شد و اين كشورها رتبه هاي چهارم تا دهم را به خود اختصاص دادند. 

بنا بر اين گزارش، ذخاير ارزي و طلاي ايران نيز 109.7 ميليارد دلار برآورد شده و اين كشور در رتبه 22 جهان و رتبه دوم خاورميانه از نظر حجم ذخاير ارزي خود قرار گرفته است. 

لهستان با 116 ميليارد دلار ذخيره ارزي يك پله بالاتر از ايران و تركيه با 96 ميليارد دلار يك پله پايين تر از ايران قرار گرفته اند.

ذخاير ارزي برخي كشورهاي ديگر نيز به اين شرح اعلام شده است: انگليس 82 ميليارد دلار، كانادا 57، نروژ 52، آمريكا 132، فرانسه 166، آلمان 216، و آفريقاي جنوبي 50 ميليارد دلار. كشور آفريقايي تونگا نيز با 40 ميليون دلار ذخيره ارزي در رتبه آخر قرار گرفته است.

در منطقه خاورميانه نيز پس از عربستان و ايران به ترتيب كشورهاي امارات با 55 ميليارد دلار، عراق با 53، لبنان با 47، كويت با 28، قطر با 20، سوريه با 15، عمان با 12، اردن با 12 و بحرين با 5 ميليارد دلار قرار گرفته اند.

منبع: رجانيوز

سخنگوي اقتصادي دولت خبر داد:

ادامه تخصيص ارز1226توماني براي اقلام اساسي

سخنگوي اقتصادي دولت از تشكيل كارگروه مشترك دولت و مجلس براي ساماندهي بازار ارز خبر داد.

به گزارش ايسنا، شمس‌الدين حسيني گفت:‌ جلسات اين كارگروه كه هدف عمده آن ساماندهي بازار ارز است، با حضور نمايندگان قوه مجريه و مقننه و به صورت منظم در بانك مركزي تشكيل مي‌شود.

وزير امور اقتصادي و دارايي همچنين تاكيد كرد:‌ براساس مجموعه بررسي ها و تفاهم بعمل آمده در كارگروه مشترك دولت و مجلس، تخصيص ارز به نرخ مرجع 1226 توماني ادامه خواهد يافت.

به گفته سخنگوي اقتصادي دولت نرخ مرجع 1226 تومان براي اقلام اساسي چون مواد غذايي، نهادهاي كشاورزي و دامي و همچنين دارو كه جزء اولويت هاي اول و دوم هستند تداوم خواهد يافت.

منبع: رجانيوز

امضاي بزرگترين قرارداد حفاري نفت ايران

 مديرعامل شركت نفت مركزي از امضاي يكي از بزرگترين قراردادهاي حفاري براي توسعه ميادين مشترك نفت در غرب ايران خبر داد و اعلام كرد: بر اساس اين قرارداد 22 حلقه چاه جديد در ميادين مشترك نفت ايران حفاري مي شود.

 
به گزارش مهر، همزمان با تعهد مجموعه صنعت نفت به مقام معظم رهبري براي تعيين تكليف وضعيت توسعه ميادين مشترك نفت و گاز ايران در سالجاري، يكي از بزرگترين قراردادهاي ميادين مشترك نفتي كشور تا چند هفته اينده امضا مي شود.

بر اين اساس به منظور افزايش ظرفيت توليد نفت از ميادين مشترك با عراق، قراردادي با كنسرسيومي متشكل از شركتهاي حفاري خصوصي ايران امضا خواهد شد.


مهدي فكور در گفتگو با مهر درباره جزئيات امضاي اين قرارداد حفاري در ميادين مشترك نفت ايران، گفت: در حال حاضر 22 دستگاه دكل حفاري در مياين نفت و گاز ايران در مناطق مركزي به طور هزمان مشغول به كار هستند.

مديرعامل شركت نفت مناطق مركزي با اعلام اينكه  اخيرا قراردادي براي ورود 4 دستگاه دكل جديد حفاري به ناوگان حفاري در مناطق مركزي ايران امضا شده است، تصريح كرد: تاكنون 2 دستگاه دكل حفاري به گمرك ايران وارد شده اند و به زودي با انجام تشريفات گمركي اين دكلها در ميادين نفت و گاز مناطق مركزي مشغول به كار خواهند شد.

اين عضو هيات مديره شركت ملي نفتبا اشاره به سياست مجموعه وزارت نفت براي افزايش ظرفيت توليد نفت و گاز در ميادين مشترك كشور، بيان كرد: از اين رو به زودي قراردادي براي حفاري 33 حلقه چاه در ميايدن مشترك نفتي غرب كشور امضا خواهد شد.

وي با تاكيد بر اينكه براي حفاري اين تعداد حلقه چاه بايد به طور همزمان 7 تا 8 دستگاه دكل حفاري فعاليت كنند، اعلام كرد: اين قرارداد عظيم حفاري به كنسرسيومي متشكل از پيمانكاران و شركتهاي خصوصي واگذار مي شود.

اين مقام مسئول در پايان با يادآوري اينكه هم اكنون وضعيت توسعه اي تمامي ميادين مشترك نفت و گپاز در مناطق مركزي ايران تعيين تكليف شده است، خاطرنشان كرد: حتي براي برخي از ميادين مشترك دنفت و گاز فاز دوم و سوم توسعه تعريف و در حال اجرا است.

منبع: رجانيوز