معرفي وبلاگ
حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی
دسته
آرشيو
آمار وبلاگ
تعداد بازديد : 225464
تعداد نوشته ها : 140
تعداد نظرات : 11




چاپ اين صفحه  حمايت از توليد ملي

حمايت از توليد ملي کار و سرمايه ايراني

 حمايت از توليد ملي
Made In Iran

ما مي توانيم

حمايت از توليدات با كيفيت

Rss
ويرايش قالب
حمايت از توليد ملي

 

صمد كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» با بيان اينكه هنوز آمار خريد و فروش‌هاي مربوط به امروز استخراج نشده اظهار داشت: مقرر شد به صورت روزانه ميزان مبادلات ارز، سيستم قيمت‌گذاري و بخشنامه‌هاي مورد نياز بررسي و تصميم‌گيري شود.

وي ادامه داد: ثبت‌سفارش‌ها از قبل توسط سازمان توسعه تجارت صورت گرفته و نوع ارز و مبلغ مورد نياز براي افراد مشخص شود و در مجموع بايد گفت كه سيستم بانكي يك پورتره ارزي دارد و اين ارز‌ها محل‌هاي مشخصي دارد.

سخنگوي مركز معاملات ارزي تصريح كرد: با همكاري سازمان توسعه تجارت و بانك‌هاي عامل حواله براساس پورتره ارزي و نوع ارز‌ها از طريق بانك ملت كشاورزي انجام مي‌شود و به صورت روزانه، عرضه و تقاضاي ارز نظارت مي‌شود و طبق آن براي روزهاي بعد برنامه‌ريزي مي‌شود.

به گفته وي، اطلاعات تخصيص و دريافت ارز در پايان روز كاري هر روز به دست مي‌آيد و ما با هماهنگي بانك مركزي و مسئولان مربوطه ميزان معاملات روزانه را اعلام مي‌كنيم.

منبع: خبرگزاري فارس